proxeneți din sibiu săltați de mascați din casă - racolau adolescente
FOTO arhivă

Descinderi în Sibiu și Vâlcea la o reţea care plasa tinere, unele minore, pe pieţele de prostituție. Doi bărbați și o femeie au fost reținuți.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Vâlcea și polițiltii au făcut cinci percheziții domiciliare, dintre care două în Râmnicu Vâlcea și trei în Sibiu, pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în proxenetism și lovire sau alte violențe.

Procurorii spun că gruparea s-a format în vara acestui an, iar membrii acesteia au recrutat, determinat și înlesnit practicarea prostituției în județele Vâlcea și Argeș de către mai multe tinere, unele minore.

Liderul grupării și un alt membru găseau fetele, închiriau locuințe, supravegheau victimele, rezolvau incidentele apărute și adunau banii obținuți din prostituție.

Ceilalți recrutau clienți prin publicarea unor anunțuri.

Din iulie până acum, membrii grupării au înlesnit practicarea prostituției de către 5 tinere, dintre care 3 minore.

La percheziții s-au găsit 2 laptopuri, 6 telefoane mobile, 8 SIM-uri, 5 stick-uri, precum și suma de 1.400 de euro și 21.490 de lei. proxeneți din sibiu săltați de mascați din casă - racolau adolescente

Doi bărbați de 34 și 35 de ani, respectiv o femeie de 26 de ani au fost reținuți, urmând ca vineri să fie prezentați Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu