a început postul crăciunului. ce ne îndeamnă preotul constantin necula

Vineri a început Postul Crăciunului. Preotul Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie din Sibiu, ne îndeamnă să oferim dragoste celor din jur.

Necula: „A posti înseamnă a-l sătura pe celălalt de dragostea ta. E simplu”

„A posti înseamnă a-l sătura pe celălalt nu de ura ta, ci de dragostea ta. E simplu”, este citatul postat pe una din paginele de Facebook, ale părintelui Constantin Necula.

Necula: „Ţara este în derivă. Într-o derivă de iubire”

„Poate mai mult decât oricând, acum trebuie să postim – pentru că țara este în derivă. E într-o derivă de iubire, într-o lipsă de iubire, de compasiune și de respect reciproc. Poate că e momentul ca cei trei milioane de creștini ai României, care la Referendum au votat pentru familia tradițională, și toți ceilalți, să se roage mai mult și să se întoarcă tradițional către marea familie a creștinismului. Zic că postul acesta este și o lecție de trăire într-o lume a supraviețuirilor. Bucurați-vă de Hristos! Să dea Dumnezeu să ne vedem la Betleem bucuroși și plini de lumina Nașterii Mântuitorului Hristos!”, a declarat vineri, pentru Doxologia.ro, preotul Constantin Necula.

Ultima oră

Comentariul meu