video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri

Surprizele se țin lanț la târgul de Crăciun din Piața Mare ce se va deschide vineri, 15 noiembrie. Pentru prima dată, organizatorii aduc o roată panoramică. 

Roata a ajuns joi la Sibiu, iar până vineri seara, la deschiderea târgului de Crăciun va fi instalată în Piața Mare, la intrarea dinspre Gheorghe Lazăr. ”Este pentru prima dată când aducem așa ceva la Sibiu. Și roata în sine este nouă, doar ce a ieșit de pe ușa fabricii din Italia. Este o atracție pentru toată familia”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu.

video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri video foto atracție nouă la târgul de crăciun - roată panoramică de 22 de metri

Roata are 22 de metri înălțime, 16 gondole cu 64 de locuri. O tură completă durează aproximativ un minut, iar o sesiune aproximativ 7 minute.

YouTube video

Un bilet va costa 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru copiii între 3 și 10 ani, iar cei sub 3 ani vor avea gratuitate. Copiii care au sub 1,4 metri înălțime trebuie să fie însoțiți de un adult.

 

Ultima oră

Comentariul meu