VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul”

S-a deschis în sfârșit cel mai așteptat punct de interes al orașului. Promenada Sibiu va fi un punct central atât pentru locuitorii orașului, dar și pentru turiștii care vin aici. Traficul din zonă însă a pus probleme majore în aceste zile. Primarul Astrid Fodor însă spune că lucrurile se vor liniști, iar în zonă cel mai ușor se ajunge cu transportul în comun.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DESCHIDEREA MALL-ULUI

De mai bine de două săptămâni traficul în zona noului mall este infernal, indiferent de ora din zi. Bâlea, Constituției și Coposu sunt aproape blocate, iar mașinile stau în coadă, bară la bară, minute în șir. Primarul Astrid Fodor însă, a spus la inaugurarea mall-ului, că situația este una temporară.

VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul” VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul” VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul”S-

VIDEO FOTO Astrid Fodor ”Traficul în zona mall-ului se va liniști. Sibienii să vină pe jos sau cu autobuzul”

”Acum într-adevăr traficul este îngreunat pentru că străzile din jur sunt închise, lucrările nu sunt gata. Dar, când acestea se vor deschide, utilajele vor pleca, traficul va fi lejer. Acum este o perioadă de trecere, dar cam într-o săptămână lucrurile vor fi îmbunătățite. Până nu vor pleca toate utilajele poliția rutieră este aici pentru a dirija traficul atunci când e nevoie.”

În plus, primarul îi îndeamnă pe sibieni să vină la cumpărături cu mijloacele de transport în comun sau chiar pe jos. ”Locația se află în mijlocul orașului, tocmai de aceea e foarte ușor de ajuns pe jos aici. În plus, se poate ajunge foarte ușor, din absolut toate cartierele, cu mijloacele de transport în comun, nu este absolut necesar să se vină cu mașina”, spune primarul.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Trebuie sa fi putin pe langa realitate ca sa zici ca traficul se va linisti, probabil vineri pe la ora 17:00 se va linisti de tot, adica se va bloca. Si recomandare pt folosirea autobuzului e foarte utila mai ales cand ai de cumparat cateva baxuri de suc plus alte alimente.

    1. Du-te la alt magazin, nu e singurul! Daca e pelerinaj ca la moaste, e si coada ca la moaste. Dah!?!

      1. NU ai inteles nimic din ce am scris, m-am referit la modul in care se trateaza solutiile pentru traficul din Sibiu, foarte asemanatoare cu cel al fostului guvern: ignoram realitate si gasim solutii din basme.