scandal amoros cu cătușe - o sibiancă răpită și sechestrată
FOTO arhivă

O tânără în vârstă de 26 de ani din Sibiu a fost răpită și sechestrată de doi bărbați din Caraș-Severin, respectiv Hunedoara. Femeia a fost dusă tocmai în Arad.

Potrivit aradon.ro, este vorba de fapt despre o „dragoste cu năbădăi”. Doi indivizi au luat la bătaie un bărbat de origine turcă, după care i-au răpit iubita, care este din Sibiu.

„În noaptea de 11/12 noiembrie, în jurul orei 1,00, poliţiştii din Vărădia de Mureş au fost sesizaţi despre faptul că două persoane de sex masculin au pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localităţii şi, pe fondul unor neînţelegeri, ar fi lovit un cetăţean turc de 34 de ani, după care ar fi plecat. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, indicând una dintre persoanele în cauză. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din judeţul Caraş-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani din judeţul Hunedoara, identificat de poliţişti ulterior, la data şi ora antemenţionate, ar fi pătruns fără drept într-un imobil de pe raza localităţii Vărădia de Mureş, unde cetăţeanul turc se afla împreună cu concubina sa de 26 de ani, din judeţul Sibiu. Aceştia ar fi lovit cetăţeanul turc, ulterior ar fi luat-o cu forţa pe tânăra de 26 de ani şi ar fi transportat-o cu maşina fără voia acesteia pe traseul Vărădia de Mureş – Deva – Timişoara – Lipova – Arad. Tânăra ar fi reuşit să scape, în dimineaţa zile de 12 noiembrie, într-o intersecţie semaforizată de pe raza municipiului”, au anunţat într-un comunicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Se pare că tot scandalul a pornit din cauza sibiencei. Aceasta ar fi avut o relație, în trecut, cu bărbatul din Caraș-Severin, însă l-a părăsit pentru bărbatul din Turcia. Orbit de gelozie, cărășeanul a chemat un prieten și au intrat cu forța în casa turcului, pe care l-au snopit în bătaie. După asta, cei doi au răpit-o pe tânără, pentru a o convinge să renunțe la turc. Sibianca a refuzat să se împace cu fostul iubit, astfel că, pe raza municipiului Arad, când mașina se afla la semafor, a sărit și a luat-o la fugă.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Ultima oră

Comentariul meu