mall-ul promenada sibiu deschis fără autorizație isu - cum va fi remediată situația

Valuri cu sute și sute de sibieni au venit la Promenada mall încă de la ora deschiderii. Nimeni nu s-a gândit o clipă că nu ar fi în siguranță. Reprezentanții NEPI spun că siguranța celor care vin aici se află pe primul loc, în timp ce ISU Sibiu nu a emis încă autorizația de securitate la incendiu.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DESCHIDEREA NOULUI MALL 

Promenada Mall s-a deschis în baza  avizului de securitate la incendiu cu numărul 460 din 23.08.2019, după cum au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Pentru obținerea autorizației însă, a mai fost nevoie ca cei de la facă unele modificări pentru ca securitatea celor care vin aici să fie maximă. ”Prin adresa cu numărul 207724 din 13.11.2019 , operatorului economic i-a fost comunicat faptul că în urma verificărilor efectuate în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția nu a fost admisă. Ulterior , în aceeași zi , reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

La deschiderea mall-ului Dorinel Udma, după ce a recunoscut că locația nu are autorizație de securitate la incendiu, a afirmat că „Siguranţa clienţilor şi a tuturor celor care ne trec pragul este cel mai important lucru pentru noi în acest moment. În acest punct avem depuse absolut toate documentele necesare pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor şi a tuturor documentelor necesare pentru ca desfăşurarea experienţei de cumpărături a clienţilor să se producă într-un mediu sigur. În ceea ce priveşte termenele, acestea depind de autorităţile locale”.

Ultima oră

Comentariul meu