cinegold - primul cinema multiplex din sibiu se deschide la ora 18 cu proiecția ”parasite”

După deschiderea Promenada Sibiu, primul cinema multiplex din oraș este punctul de interes pentru sibieni. Cinefilii vor putea vedea prima proiecție joi, de la ora 18.

CineGold este primul multiplex din Sibiu, deschis în incinta Promenada Sibiu. Dispune de 9 săli de proiecții cu un total de 1400 de scaune. Zonele din fiecare sală sunt împărțite în premium și standard, dar, calitatea oferită de ambele este peste standard-ul de cinema, cu scaune mult mai late și mai confortabile.

Fiecare sală are două locuri pentru persoanele cu dizabilități, iar accesul acestora în sălile CineGold se face cu liftul.

Reprezentanții CineGold spun că sălile nu vor fi folosite doar pentru proiecția filmelor, ci și pentru diferite evenimente culturale, lansări, conferințe, festivaluri. Pentru astfel de evenimente, patru dintre săli au scenă.

Investiția totală a CineGold la Sibiu este de 4 milioane de euro.

cinegold - primul cinema multiplex din sibiu se deschide la ora 18 cu proiecția ”parasite”Primul film

Primul film care va rula într-una din sălile CineGold din Sibiu este ”Parasite” și va începe la ora 18. ”Parasite” este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.

Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu