ce spun sibienii despre noul mall

Mii de sibieni au venit, astăzi, la deschiderea celui mai nou centru comercial din oraș. Aceștia au rămas plăcut impresionați de cum au pășit în incinta mall-ului Promenada Sibiu.

Sibienii sunt mulțumiți și, mai mult, impresionați de felul în care arată primul mall din Sibiu. De cum s-au deschis porțile de la intrare, aceștia „au alergat” pentru a prinde cele mai bune oferte.

Oamenii au venit, pe o parte, să vadă cum arată lucrarea și, pe de altă parte, pentru promoțiile oferite de magazine.

„Este foarte mare, nu pot să cred că l-au terminat așa repede. Ne place mult, sibienii aveau nevoie de așa ceva”, a spus o sibiancă.

„Era și cazul. Un oraș mare, frumos, plin de istorie să nu existe un Mall! Felicitări!”, mai spune o femeie.

Sibienii și-au făcut selfie-uri și pe terasa mall-ului, de unde se vede orașul.

„E frumos. Au iarbă naturală pe teresă, nu gazon din ăla artificial. O treabă bună”, a mai spus un sibian.

O altă sibiancă este surprinsă că lucrările de la mall au fost terminate într-un timp așa scurt. „Dacă făceau și un spital așa repede cum au făcut mall-ul…”, a spus sibianca.

În primele ore de la deschidere, mii de sibieni au vizitat Promenada Sibiu. Vezi aici imagini.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Azi, 27 noembrie am trecut in mare viteza prin mall. Cand am ajuns pe terasa am zis sa mancam ceva- ce nu avem acasa..si sa bem o cafea..

    Am comendat chinese…pui cu ananas si ceva taietei

    N-am mancat in viata mea ceva mai scarbos…puiul era singura bucatica in mocirla aia numita sos cu ananans..restul era ocupat de morcovi terciti si de…bucati de mar …deci nu era chiar anannas…si de tineti-va bine…BUCATI DE CASTRAVETE IN SOS…o latura complete pe care am dat 34 de lei ( asta pentru cele doua linguri de glutamat de sodiu.)..ca deja am baut 5 litri de apa..

    Ce bataie de joc….