CSU joacă miercuri seară cu Oradea în FIBA Europe CUP – Sibienii vor revanșa
FOTO - CSU Sibiu - Pagina Oficială de Facebook

CSU Sibiu joacă miercuri de la or 19:00, o nouă partidă în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, în compania celor de la CSM Oradea. Ultimele bilete disponibile se pun în vânzare înainte cu o oră de startul partidei, la casieria sălii. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport, dar și pe canalul de youtube al FIBA.

Baschetbaliștii sibieni joacă miercuri în fața propriilor fani, returul cu Oradea, din Fiba Eurpe Cup. După ce în tur a pierdut confruntarea din deplasare, scor 92-86, galben-albaștrii se bazează pe sprijinul fanilor în speranța că vor reuși o surpriză, în această seară.
”Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea. Încercăm să facem maximum, dar așa cum am spus și după meciul trecut cu Oradea, toată concentrarea noastră trebuie să meargă spre campionat. Folosim aceste meciul doar ca antrenamente pentru ceea ce ne așteptăm să vedem în campionat și trebuie să ne redresam ca și echipă. În continuare avem jucători accidentați, la care s-a mai adăugat unul important, așa că avem o misiune imposibilă. Cu ajutorul fanilor am mai reușit să facem surprize, chiar și cu o rotație scurtă, așa că ma aștept să avem suportul lor chiar dacă suntem în situația în care am pierdut deja mai multe meciuri decât un sezon întreg”, a declarat Dan Fleșeriu.
Oradea vine la Sibiu după un parcurs perfect în Cupele Europene, fiind lider în grupa D, cu 3 victorii din 3 partide.
Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă atât pe DigiSport, cât și pe canalul de youtube al FIBA Europe Cup.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică