Un student la ULBS are nevoie de ajutorul nostru - Suferă de o boală gravă
FOTO: Instagram

Andrei Oteșanu este un tânăr din Brezoi, student la Facultatea de Limbi Străine a ULBS. De curând, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă, Condrosarcom Calcanean Drept, adică o tumoră agresivă la nivelul călcâiului. 

Luni, acesta a fost operat, însă au apărut complicații. În prezent, este nevoie de 50.000 de euro pentru ca Andrei să se facă bine.

„Andrei Oteșanu, din orașul Brezoi, județul Vâlcea, student al Facultății de Limbi Străine din Sibiu, a fost diagnosticat, în urmă cu puțin timp, cu Condrosarcom Calcanean Drept (o tumoră agresivă la nivelul călcâiului) și a fost operat în data de 11.10.2019 pentru extirparea tumorii. În perioada următoare operației, evoluția bolii nu a fost una favorabilă. zilele trecute, Andrei a făcut un PET-CT prin care se evidențiază adenopații la nivelul regiunii popliteale dreapta și abdomino-pelviene”, se arată într-o postare distribuită masiv pe Instagram.

În continuare, Andrei are nevoie de investigații suplimentare atât în țară, cât și în străinătate.

„Cât costă viața unui tânăr? Viața unui tânăr atât de frumos nu ar trebui să aibă un preț. Un tânăr plin de energie, mereu vesel, chiar dacă viața îl încearcă greu. Noi împreună putem să facem minuni.  50.000 de euro este suma inițială estimată de care Andrei ar avea nevoie”, se mai arată în postare.

Îl puteți susține și ajuta pe Andrei în conturile următoare:

CONT LEI – RO19RZBR0000060004004696 – Oteșanu Florian (tatăl)

CONT EURO – RO10RZBR0000060012420093 – Oteșanu Florian

Ultima oră

Comentariul meu

Publică