Magazinul de Fapte Bune din Sibiu - Cumperi ceva, iar banii merg către copii cu dizabilități sau animale bolnave

Patru asociații din Sibiu, și anume „Animal Life”, „Crucea Roșie” Filiala Sibiu, „Sus inima” și „Diakoniewerk România” deschid joi primul magazin al ONG-urilor sibiene.

„Patru asociații din Sibiu, Animal Life, Crucea Roșie Filiala Sibiu, Sus inima și Diakoniewerk România deschid joi primul magazin al ONG-urilor sibiene. Singure, pe forțe proprii, ca mai toate activitățile pe care le desfășoară. Și nu deschid orice fel de magazin, ci deschid Magazinul de Fapte Bune. Ideea din spatele magazinului e una foarte simplă, orice cumpărătură înseamnă un sprijin pentru cineva, că e vorba de persoane cu dizabilități sau suferind de cancer, că e vorba de un cățel lovit de mașină sau de o pisicuță bolnavă. Orice venit al magazinului se transformă într-un sprijin pentru un alt suflet. Iar în Magazinul de Fapte Bune te vei putea convinge cu adevărat de importanța pe care o au ONG-urile pentru dezvoltarea societății noastre”, anunță cei de la Magazinul de Fapte Bune.

Magazinul de Fapte Bune se deschide joi, 14 noiembrie, la ora 17, pe strada Avram Iancu, nr. 12, peste drum de Scottish Pub. Veți putea face fapte bune alături de cele patru asociații zilnic, între orele 11 și 20, iar în magazin veți putea găsi de toate: decorațiuni făcute de beneficiarii de la Crucea Roșie și Diakoniewerk, haine, umbrele, genți, lese, jucării sau pătuțuri pentru câini. Dar cel mai important este că fiecare cumpărătură înseamnă o faptă bună. Iar la finalul zilei, cu faptele bune rămânem. Deschiderea are loc joi, de la ora 17.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică