update copilul din buzd dat dispărut a fost găsit de poliție

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 13 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 11 noiembrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest băiat sunt rugați să apeleze 112.

UPDATE
Minorul Zoltan Claudiu Samoilă a fost depistat de către polițiști în Gara Mediaș. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială
„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23,00, prin S.N.U.A.U. 112, un tânăr a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fratele său, ZOLTAN CLAUDIU SAMOILĂ, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, constituție atletică, fața ovală, păr negru, drept, scurt, ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte: trening de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultima oră

Comentariul meu