scandal monstru făcut de un afacerist sibian pe aeroport la timișoara - poliția l-a oprit să urce în avion

Mircea Ureche, cunoscut drept Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu, a făcut scandal pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara. Acesta a fost oprit de comandantul unei aeronave să se urce la bord.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, un scandal monstru a avut loc sâmbătă după-amiaza, în salonul VIP de la plecări externe al aeroportului din Timișoara. Afaceristul sibian Mircea Ureche, zis Boromir, trebuia să zboare cu un avion până la Munchen, iar de acolo să plece în America, la New York.

Până la ora îmbarcării însă, afaceristul a decis să stea la salonul Business Lounge. Acolo i-a adresat cuvinte jignitoare unei operatoare de handling din cadrul compartimentului Protocol și Informații. Totul s-a petrecut sub privirile altor pasageri din încăpere. Se pare că tânărul a vrut să demonstreze că este o „persoană importantă”, astfel că s-a deplasat către vitrina cu băuturi aloolice, de unde a luat o sticlă cu whiskey pe care nu a ezitat să o golească rapid. Angajata i-a atras atenția, spunându-i că nu este politicos și i-a cerut să îi înapoieze sticla. În acel moment, sibianul i-a răspuns obraznic, a amenințat-o și a atenționat-o că el este „o persoană influentă și importantă”.

Văzând că nu poate să stea de vorbă cu el, femeia a chemat poliția. Sibianul le-a spus polițiștilor de frontieră că îi e frică de zbor și că nu a agresat-o pe femeie nici fizic, nici verbal.

Mare i-a fost mirarea afaceristului când, la momentul îmbarcării în cursa spre Munchen, a aflat că i s-a refuzat aceesul la bord de către comandantul avionului. Motivul: sibianul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mircea Ureche a fost nevoit să aștepte altă cursă și, în plus, să își cumpere noi bilete de avion pentru a ajunge la destinația finală, New York.

Sursa: opiniatimisoare.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Un necrezut, iar cît despre afacerist sibian ,îmi pare rău face afaceri în sibiu dar sibian nu este si nu va fi vreodată

  2. 1. Nu a fost deloc așa
    2. Am fost in lounge
    3. Mircea i-a adresat doamnei să îi pună un pahar de whiskey dar aceasta a refuzat.
    4. Și-a pus el un pahar.
    5. Mai era un deget din sticlă , și a baut din sticlă golind sticla.
    6.
    Doamna s-a luat de el
    7. Mircea i-a raspuns :” pai dacă dormi și vorbesti cu prietenii tăi m-am
    Autoserivit”
    8. Moment in care au inceput să se contrazică

  3. Urat comportament,groaznic.Ce inseamna persoana influenta?nemuritoare?nu cred…atunci cand iesi in lume,tinere,fi un om educat,politicos,nu dovedi badaranie,si tu mori,ca noi toti,indiferent de conturi si averi.