video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut?
Foto Arhivă

Atmosfera de Crăciun cuprinde, încetul cu încetul, Sibiul. Pregătirile pentru Târgul de Crăciun sunt în toi, iar bradul a fost montat în Piața Mare. Ce spuneți, sibieni? E mai frumos ca cel de anul trecut?

YouTube video

Încă de luni s-a lucrat pentru montarea bradului din Piața Mare, înalt cât un bloc de zece etaje. Și în acest an avem parte de un brad artificial, însă mai mare și mai bogat față de cel din 2018. Pomul de iarnă este decorat cu mii de ornamente luminoase și cântărește 12 tone. video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut? video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut?

”Primăria Sibiu a achiziționat un nou brad de Crăciun pentru Piața Mare. Bradul artificial măsoară 24 de metri înălțime și 9-10 metri lățime la bază, are un aspect natural și culoarea verde. Acesta este alcătuit din peste 2.400 de crenguțe și a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii și roșii, ghirlande luminoase cu lumină albă și rece și o stea tridimensională în vârf”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut? video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut? video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut?

Anul trecut, bradul din Piața Mare a stârnit controverse. Unii sibieni au spus că este prea mic, alții că este urât și „chel”, însă au fost câțiva care au apreciat faptul că era un pom artificial. Bradul controversat de anul trecut, care a fost donat municipalității de o firmă din Sibiu, va fi amplasat, în acest an, în Piața Mică. video foto a fost montat bradul în piața mare - e mai frumos ca cel de anul trecut?

Nici bine nu a fost montat, că zeci de oameni și-a făcut deja selfie-uri lângă el. Ce spuneți, sibieni? Ne putem mândri cu bradul din acest an?

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Intr un judet unde toporasii taie paduri cat de vezi cu ochii an de an aduceti si voi un brad natural si nu va mai dati ecologisti.
    Bradul asta se recicleaza in mii de ani asa ca inafara de bani(600000 lei!!!) nu e vorba de nimic altceva .