supermercato, magazinul cu produse din italia la tine în oraș!

Sibienii au, de mai multă vreme, acces la cele mai bune produse italienești. SuperMercato este magazinul care pune la dispoziție o gamă largă de brand-uri tuturor iubitorilor de produse de calitate.

În anul 2015, a luat naștere afacerea SuperMercato. Totul a început la inițiativa unei familii de români, proaspăt venită înapoi în țară de la muncă, din Italia.
“SuperMercato este o firmă 100 % românească care a intrat pe piață în anul 2015, fiind o afacere de familie și s-a extins rapid în marile orașe din România. Am observat diferența uriașă între calitatea produselor din Italia și cele din România, așa că ne-am gândit să importăm noi și să deschidem un magazin în țara noastră, cu produsele lor. Așa am ajuns ca, în prezent, să avem 32 de magazine fizice, dar și un magazin online. Produsele comercializate la SuperMercato sunt fabricate în Italia și importate direct în România, pentru a menține misiunea și viziunea firmei de a aduce întotdeauna produse 100% italienești”, spune proprietarul magazinelor SuperMercato.supermercato, magazinul cu produse din italia la tine în oraș!

În Sibiu, magazinul se găsește pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 5, bloc 42, parter și este deschis de luni până duminică, între orele 08.00 – 20.00.supermercato, magazinul cu produse din italia la tine în oraș!

În magazinele SuperMercato găsiți produse 100% italienești, cunoscute pentru calitatea lor atât în țara noastră, cât și în străinătate.
Principalele motive pentru care trebuie să vă îndreptați atenția către SuperMercato sunt gustul autentic, atunci când vine vorba despre produse alimentare și băuturi, eficiența dovedită a produselor de curățenie, dar și calitatea produselor cosmetice și pentru îngrijire personală.supermercato, magazinul cu produse din italia la tine în oraș!

Câteva dintre brand-urile pe care le găsiți în magazinul de pe Mihai Viteazu sunt: Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente, Quasar, Svelto, Smac, Dual Power, Fabuloso, Fiorillo, Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, De Cecco, Monini, Ponti, Barilla, calitatea lor fiind net superioară celor din magazinele tradiționale din țară, deoarece acestea sunt aduse, practic, de la ele de „acasă”.supermercato, magazinul cu produse din italia la tine în oraș!

Pe lângă produsele dedicate nouă, pe care le folosim zilnic, cei de la SuperMercato au adus în magazine și produse pentru animalele de companie. De asemenea, magazinele vin și cu promoții zilnice, pentru a fi cât mai aproape de dorințele clienților. Ca să fiți la curent cu ultimele promoții Supermercato, dați un LIKE paginii de Facebook

Ultima oră

Comentariul meu