FOTO: Intervenție masivă a jandarmilor și Poliției în Gușterița după un apel la 112

Un scandal monstru a avut loc joi seara pe strada Oltețului din Sibiu. Un bărbat a fost dus de urgență la spital. Acesta e lovit grav la cap. Patru dube ale jandarmilor, cel puțin două echipaje de Poliție și două Salvări au intervenit în Gușterița pentru aplanarea unui scandal monstru între două grupuri de romi.

UPDATE
Potrivit polițiștilor, scandalul a avut loc în jurul orei 21,00. „Printr-un apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în vederea aplanării unui conflict în care sunt implicate mai multe persoane, pe strada Oltețului din mun. Sibiu. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, precum și echipaje medicale. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic și verbal, un tânăr în vârstă de 26 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În prezent, se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei și vor fi aplicate măsuri legale în consecință.FOTO: Intervenție masivă a jandarmilor și Poliției în Gușterița după un apel la 112

Știrea inițială
Potrivit primelor informații, este vorba despre o agresiune. Deocamdată nu se cunosc detalii despre scandal, polițiștii sibieni fiind la locul faptei pentru cercetări.

La locul agresiunii s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței, care a preluat un bărbat din Ocna Sibiului, care are capul spart.

„Echipajul  găsește la fața locului un bărbat de 26 de ani din Ocna Sibiului care în urma unei agresiuni a prezentat un traumatism cranio-cerebral acut cu mai multe plăgi sângerânde  și o fractură la  nivelul antebrațului drept”, anunță Genu Scridon, purtător al SAJ Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică