fc hermannstadt joacă vineri cu viitorul - ”sperăm să ne întoarcem acasă, la sibiu la partidă de pe teren propriu”

FC Hermannstadt va întâlni vineri, 8 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Trans-Sil din Tg.Mureș, pe F.C. Viitorul, echipa patronată și antrenată de Gheorghe Hagi. Pentru această partidă, FC Hermannstadt are trei jucători indisponibili.

Este vorba despre fundașul stânga Raul Opruț, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, fundașul central Kevin Rimane, încă nerefăcut după accidentarea la gambă din meciul cu Chindia în Cupa României și Romario Pires, care va lipsi o săptămână după ce s-a accidentat la genunchi într-un antrenament efectuat săptămâna asta.
,,Avem ceva probleme de lot. Sunt jucători importanți pentru noi și, din păcate nu ne putem baza pe ei. Însă avem un lot de 27 de jucători și toți merită o șansă. Sperăm să ne întoarcem acasă, la Sibiu, în următoarea partidă de pe teren propriu, fiindcă aici este cu totul altceva. Stadionul Municipal va fi plin, iar jucătorii noștri vor simți acest lucru în teren. După meciul cu Gaz Metan, băieții noștri cred că au un moral mai bun! Trebuie să privim cu optimism următorul joc, cel cu FC Viitorul, o echipă care se bate la campionat. ”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt
,,Este un meci dificil. F.C. Viitorul este o echipă în partea superioară a clasamentului. Am încredere în colegii mei că vom face împreună tot ce ține de noi pentru a obține un rezultat pozitiv și pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor suporterilor noștri. Un astfel de meci ne avantajează pe noi toți, fiindcă jucăm cu o echipă bună și vrem să ne autodepășim la fiecare meci.”, a declarat Alexandru Vodă, mijlocaș A.F.C. Hermannstadt
După 15 etape disputate, A.F.C. Hermannstadt ocupă locul 12 în Liga I, cu 13 puncte obținute, în timp ce oaspeții de vineri, F.C. Viitorul sunt pe a doua treaptă a clasamentului, cu 28 de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu