iohannis va vota duminică la bucureşti, barna, la sibiu

Cei doi candidaţi sibieni la alegerile prezidenţiale de duminică au ales în mod diferit unde să voteze: preşedintele Klaus Iohannis a ales să voteze la Bucureşti, în timp ce preşedintele USR, deputatul sibian, Dan Barna, va vota la Sibiu.

Vicepremierul Raluca Turcan va vota la prima oră la Sibiu

Primul politician important care este aşteptat să voteze duminică la Sibiu, este chiar vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL, lider al Organizaţiei Judeţene a PNL şi deputat de Sibiu. Aceasta va vota duminică, cel mai probabil imediat după ora 08.00, la una din secţiile de votare de la Şcoala 15 din municipiul Sibiu.

Dan Barna – prezidenţiabilul sibian care a ales Sibiul

Preşedintele şi candidatul USR  la alegerile prezidenţiale, deputatul de Sibiu, Dan Barna, va vota duminică dimineaţa, la Sibiu, la ora 10.00, la secţia nr. 52 de la grădiniţa de pe Calea Poplăcii din Sibiu.

Klaus Iohannis va vota la Bucureşti, Carmen Iohannis, la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a ales să voteze duminică, la Bucureşti, în timp ce soţia sa, Carmen, este aşteptată să voteze în jurul prânzului, după terminarea slujbei de la biserică, la una din secţiile de la Şcoala nr. 4 de pe strada Spartacus din Sibiu, au precizat surse pentru Ora de Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu