sibianul adrian bibu propus secretar de stat în guvernul orban - "sincer, mai mult vreau la primăria sibiu"

Adrian Bibu, consilier local PNL și managerul Sălii Transilvania, ar putea întări lista sibienilor care fac parte din noul guvern. Acestuia i s-a propus, de către Raluca Turcan, funcția de secretar de stat în ministerul tineretului și sportului. Adrian Bibu însă ar prefera să își continue munca la Sibiu și să candideze pentru Primărie.

”Da, este adevărat, am avut săptămâna trecută o discuție cu doamna Turcan pe tema aceasta. M-a întrebat dacă aș fi dispus să accept poziția de secretar de stat. Acum că Guvernul a trecut, probabil că o să reluăm discuția. Dar, eu aș dori să rămân la Sibiu. Sincer, visez să candidez la Primărie, am și o cerere depusă la partid în sensul acesta, dar acum rămâne de văzut, echipa decide”, a declarat Adi Bibu.

Dar, managerul Sălii Transilvania, spune că dacă totuși este nevoie de el la București va merge la Minister. ”Dacă totuși este nevoie de mine acolo, o să accept. Știu că este nevoie de oameni care să schimbe lucrurile și să facă treabă, iar eu asta îmi doresc, oriunde aș fi. I-am spus doamnei Turcan că, indiferent dacă voi merge sau nu la București, aici, la Sibiu, avem un grup de lucru format din oameni din sport, care pot consilia pe domeniul acesta. Am început să colaborăm atât cu Consiliul Județean, cât și cu Primăria, chiar mâine mergem în școli să facem o evaluare a sălilor de sport. Sunt oameni cu experiență, așa că putem ajuta și noi, de aici”, spune Adi Bibu.

Dacă va decide să ajute sportul de la București, Adi Bibu spune că va insista pe trecerea bazelor sportive în administrarea primăriilor. ”Trebuie făcute niște schimbări și în legislație, dacă se trec bazele la primării va trebui găsită și finanțare, dar așa vor putea fi mai bine administrate. Iar apoi este absolută nevoie de investiție în infrastructura sportivă, trebuie să aven săli și terenuri, iar apoi să băgăm bani în centrele de copii și juniori„, este viziunea sibianului.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu