cele mai bune motive pentru alegerea unor căști wireless

Alegerea unor gadgeturi electronice poate fi un proces pasionant, care pune la contribuție creierul și imaginația umană. Cumpărarea unor căști wireless sau a unui Iphone XS nu face excepție de la această regulă nescrisă, determinând cumpărătorul să își alcătuiască un filtru propriu de motive pro și contra.

 Căști wired sau wireless?

 Prima obiecție a subconșientului uman atunci când doriți să cumpărați o pereche de căști fără fir este următorul: nu sunt mai bune totuși căștile cu fir? Căștile fără fir sunt mai practice, în schimb căștile cu fir asigură de regulă o calitate mai bună a sunetului. Căștile wireless mai necesită încărcare periodică, spre deosebire de cele wired, însă asta este doar o simplă listare a avantajelor și dezavantajelor fiecărui tip de căști. Dacă sunteți pro mobilitate, atunci înseamnă că v-ați hotărât totuși la o pereche de căști wireless și ar trebui să încercați să cumpărați un model de valoare superioară, la un nivel calitate preț cât mai bun.

Tipuri de căști wireless 

Căștile wireless se împart în 3 categorii principale: ear-fit, supra-aurale și circum-aurale. Cele ear fit sunt cele care se pot fixa în ureche: ear-buds, susținute în exteriorul urechii de nervuri; in ear, care sunt introduse în interiorul urechii. Sunt și cele mai potrivit combinat cu un Iphone, cum ar fi  Iphone XS, cel mai mic dintre modelele Apple.. Cele supra aurale au dimensiuni medii și se așează pe ureche. Au dimensiuni compacte și masa redusă, ideale pentru birou, sală, stradă sau în casă. Aceste căști pot beneficia de niște funcții extra, precum funcția de anulare a zgomotului, bateria, rezistența la apă sau microfonul încorporat. Căștile circum aurale folosesc earpaduri de dimensiuni mai mari, care acoperă toată suprafața urechii. Sunt mai comode din cauză că nu ating urechea externă și se așează direct pe oasele capului. Sunt tipul cel mai potrivit pentru utilizarea casnică.

 

Ultima oră

Comentariul meu