sibienii n-au nevoie de școala de șoferi - ei se urcă la volan și fără permis
FOTO: arhivă

Un sibian a fost prins, în acest weekend, de polițiști, conducând o mașină fără să aibă permis de conducere. Tânărul de 17 ani nu a mai avut răbdare până să facă școala de șoferi.

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21,00, pe raza localității Sadu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Câmpului de către un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitate”, spune Lucian Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe lângă faptul că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, polițiștii au constatat că autoturismul condus este neînmatriculat sau neînregistrat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Totodată, un bărbat din Avrig a fost depistat la volan fără permis.

„La data de 3 noiembrie a.c., un alt bărbat a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept. Este vorba despre un avrigean în vârstă de 41 de ani, depistat în jurul orei 08,30, conducând un autoturism pe strada George Coșbuc din localitatea de domiciliu”, mai spune Welter.

Pe numele său s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu