Weekend de noiembrie la Sibiu - Maraton de dans la Sala Transilvania și petreceri incendiare la Cotton

O dată cu weekend-ul începe și ultima lună de toamnă. Cum vremea nu se anunță prea bună la final de săptămână, rămâne să ne umplem timpul cu evenimentele in-door. Sunt oricum multe la Sibiu, așa că lista ”de făcut” va fi lungă.

Totul începe cu o petrecere pe cinste, unde altundeva dacă nu în Cotton Pub. Vineri se ascultă cele mai tari hituri ai ultimilor ani, așa că dansul va face și el parte din meniu. Este clar că distracția trebuie continuată, așa că sâmbătă seara alături de rezidentul DJ Hampu vine invitatul Mr. Saxi. Pentru ambele seri rezervări se fac la 0752 268 866.

Weekend de noiembrie la Sibiu - Maraton de dans la Sala Transilvania și petreceri incendiare la Cotton

Festivalul Tânăr de la Sibiu este cu siguranță evenimentul care pune stăpânire pe viața culturală a Sibiului. Vor fi evenimente pentru copii, chiar bebeluși, dar și pentru cei ceva mai mari.

Backyard promite o nouă seară de pomină. La petrecerea de vineri nimeni nu are acces dacă nu este costumat de Halloween. Cele mai bune costume vor fi premiate, iar la platane vor urca Albwho, Jayraa, 2Fellas.

Femei” adaptare după „Totul despre femei” de Miro Gavran se va juca vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19 la Sala Studio de pe strada Emil Cioran. Spectacolul durează o oră și 15 minute, este interzis celor sub 12 ani, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Tot vineri, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca, dar în Sala Mare, se joacă ”Steaua fără nume„ în regia lui Florin Coșuleț.

Transylvanian Grand Prix, competiția de dans sportiv, va avea loc sâmbătă și duminică la Sala Transilvania. La Sibiu vor veni peste 1500 de dansatori din 30 de țări. Detalii despre competiție, AICI.

Weekend de noiembrie la Sibiu - Maraton de dans la Sala Transilvania și petreceri incendiare la Cotton

Sâmbătă, de la ora 15, în Sala Oglinzilor de la sediul FDGR, va avea loc un nou concert Florescu – Fernandez &Friends. Invitat este violonistul sud coreean Edwin Kim. Din program fac parte L. van Beethoven- Sonata pentru vioara si pian No. 10 in Sol Major, Opus 96 și L. van Beethoven- Trio cu pian No. 7, Op. 97 „Archduke”.

Bărbate, treci la fapte!” de Ray Cooney & John Chapman este piesa serilor de sâmbătă și duminică de la Teatrul Radu Stanca. Reprezentațiile vor începe la ora 19, durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

S-a întâmplat într-o joi” este un spectacol de teatru studențesc. Va fi pus în scenă duminică de la ora 13 în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu- Rășinari.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică