foto tragedia de la cârțișoara - cine este femeia ucisă de o mașină
Sursa foto: Facebook

Tragedia de la Cârțișoara a adus lacrimi și durere în întreaga comunitate sibiană. O mamă și fiul ei au fost uciși, joi seara, de un bărbat beat și fără permis. Un alt copil, de 14 ani, a fost surprins în teribilul accident, dar a scăpat cu viață.

Angela și Florin Antonie sunt mama și copilul care au pierit, seara trecută, în accidentul cumplit de la Cârțișoara. Aceștia se aflau pe marginea drumului, alături de nepotul femeii, atunci când au fost spulberați de o mașină, la volanul căreia se afla un bărbat beat și fără permis.

foto tragedia de la cârțișoara - cine este femeia ucisă de o mașină
Sursa foto: Facebook

Femeia avea 30 de ani, iar fiul ei șapte și locuiau în Cârțișoara. Amândoi au murit imediat după accident, în ciuda eforturilor medicilor de a-i stabiliza. Celălalt copil, în vârstă de 13 ani, lovit de autoturism, a scăpat cu viață, însă este rănit grav. Detalii despre starea micuțului AICI.

foto tragedia de la cârțișoara - cine este femeia ucisă de o mașină
Sursa foto: Facebook

Cine este autorul accidentului
Nenorocirea de la Cârțișoara s-a petrecut din cauza unui bărbat inconștient, care s-a urcat beat la volan. Individul nu avea nici permis din conducere. Vasile Ciprian O. are 37 de ani și este domiciliat în Cisnădie, însă locuia fără forme legale în Cârțișoara. Acesta se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Iași. Bărbatul este de meserie lucrător forestier.

CITEȘTE ȘI: Doi copii și o femeie izbiți în plin de o mașină la Cârțișoara

Cum s-a produs accidentul
Teribilul accident s-a produs după ce bărbatul a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă, lovindu-i în plin pe cei doi copii și femeie, aflați pe marginea drumului. Ulterior, mașina a lovit un stâlp, după care a acroșat un autoturism aflat în apropiere.

După accident, șoferul s-a speriat și a fugit de la locul faptei. La scurt timp însă, a fost găsit de polițiștii rutieri pe raza localității. Individul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul nopții de joi, individul a fost reținut de câte polițiștii rutieri și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu. Detalii AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Criminalul a mai fost prins conducând cu ceva timp în urma și i sa întocmit dosar penal, trebuia arestat atunci și acum o familie nu mai era distrusa pe veci. Legea noastră nu este buna.
    Condoleanțe familiei