fostul arhitect al primăriei șelimbăr, declarat incompatibil de ani

Agenția Națională de Integritate a anunțat vineri că un fost funcționar al Primăriei Șelimbăr a fost găsit incompatibil. Acesta a lucrat atât pentru primărie, cât și pentru o societate privată.

Este vorba despre Dan Săvescu, fost Funcționar public în cadrul Primăriei Comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, de profesie arhitect

„În perioada 01 februarie – 25 octombrie 2016 a exercitat simultan funcția publică de execuție (arhitect) în cadrul Primăriei Comunei Șelimbăr și funcția de arhitect în cadrul unui birou individual de arhitectură, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, transmit reprezentanții ANI.

Sibianul a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, însă nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dl. primar Grecu,….nu vedeti? Dupa aproape 3 ani?……..cu actualul cum ramane? ca este treaba grea, acum isi face spatele, cu a lui sotioara care-si cauta la randul ei sprijin prin politica. Sapati putin si o sa vedeti in globul de cristal un mare dar mare r…..t de „oameni”