dr. costache, propus ministru al sănătăţii, doreşte să lucreze la spitalul de stat din sibiu
Foto arhivă

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va avea de anul viitor un post de chirug cardiovascular. La concursul pentru acest post s-au înscris doi medici români, care au operat în Franţa şi nu numai acolo, dr. Victor Costache, cunoscut la Sibiu după operaţiile făcute la Polisano-Medlife şi dr. Gabriela Cozmanciuc, primul medic primar chirurgie cardiovasculară angajat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în 2019, cu contract de colaborare.

Doi chirurgi cu experienţă în străinătate concurează pentru un post la spitalul public din Sibiu

Dr. Victor Costache, angajat la privat, propus de PNL, ministru al Sănătăţii şi dr. Gabriela Cozmanciuc, venită din străinătate, să opereze la Sibiu, angajată cu contract de colaborare sunt cei doi medici care vor concura pentru unicul post de chirurg cardiovascular de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit conducerii spitalului sibian.

Conducerea judeţului îşi doreşte să-i aibă pe cei doi medici angajaţi la stat

“Mi-aş dori din tot sufletul ca în Spitalul Judeţean ca să fie medici de talia doctorului Costache, să vină şi să fie şi domnul doctor Costache şi să vină şi doamna doctor Cozmanciuc. Ce pot să vă asigur este că doamna doctor Cozmanciuc, într-o formulă sau alta va rămâne în Spitalul Judeţean şi va dezvolta acest proiect, dacă şi dânsa îşi doreşte, pentru că noi o dorim şi dacă domnul doctor Costache va câştiga acel concurs şi va vrea în continuare să vină, este binevenit şi dumnealui la Spitalul Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, joi, într-o conferinţă de presă.

Avem în spitalul de stat prima femeie din România care a făcut transplant de inimă

Medicul Gabriela Cozmanciuc care lucrează din 2019 la spitalul public din Sibiu este prima femeie din România care a făcut transplant de inimă, în Franţa. Cozmanciuc a fost adusă la spitalul public din Sibiu, fiind considerată un foarte bun chirurg internaţional, potrivit celor care conduc spitalul.

Ultima oră

Comentariul meu