update doi copii și o femeie izbiți în plin de o mașină la cârțișoara - doi sunt inconștienți
FOTO arhivă

Accident grav la Cârțișoara. Trei copii au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei se află în stare de inconștiență.

UPDATE 3
Unul dintre copii și mama lui au murit. Detalii AICI.

UPDATE 2
Potrivit informațiilor, au fost accidentați doi copii, de 7 și 10 ani, și o femeie. Autorul accidentului era beat și nu avea permis. Detalii AICI.

UPDATE 1
Echipajele Smurd întreprind manevre de resuscitare pentru doi dintre copii. Cel de-al treilea prezintă traumatism de membru inferior.

Știrea inițială
Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe DN7C, în localitatea Cârțișoara. Trei minori au fost loviți de o mașină în timp e treceau strada pe zebră. În urma impactului, doi dintre ei sunt inconștienți. Oamenii legii cunosc identitatea șoferului, însă acesta a fugit pe jos de la locul faptei.

La fața locului se deplasează SAJ Sibiu și forțe de la ISU Sibiu.

„SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip C si unul de tip B 2 în localitatea Cârțișoara jud pentru un accident rutier. În centrul localității, se pare, trei copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconștiență”, anunță reprezentanții SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu