Ce să porți în sezonul rece: 3 sugestii de ținute cool pentru condiții meteo nefavorabile

Sezonul rece vine cu multe provocări în ceea ce privește vestimentația. Când temperaturile sunt extrem de scăzute, să arăți bine purtând infinite straturi de haine pare o misiune imposibilă. Nu trebuie să renunți la ideea că poți arăta fabulos și atunci cand sunt condiții meteo nefavorabile. 

Există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere pe lângă imaginea de ansamblu a outfit-ului tău, iar pe listă se află inclusiv protecția termică pe care ți-o oferă hainele și gradul lor de confort. Aceste criterii nu trebuie neglijate pentru că ele îți influențează în mod direct starea de sănătate. Ai grijă de tine, în mod special în sezonul rece, și alege piesele vestimentare care consideri că sunt potrivite locului unde mergi, ocaziei și personalității tale, fără să ignori capacitatea lor de a te proteja împotriva temperaturilor scăzute!

Iată câteva sugestii de ținute care arată minunat în sezonul toamnă-iarnă

1.Classy chic

Ce să porți în sezonul rece: 3 sugestii de ținute cool pentru condiții meteo nefavorabilePoți opta pentru ținute elegante, feminine și atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile. Pentru asta ai putea alege o pereche de cizme de damă lungi peste genunchi pe care le poți integra la orice tip de ținută. Dacă vrei un outfit chic, care să te facă să ieși în evidență optează pentru un pulover oversize, o centură lată și, desigur, perechea de încălțări peste genunchi. Astfel, poți obține un look sofisticat cu elemente simple, dar bine alese. Poți accesoriza suplimentar cu o geantă colorată sau cu un accesoriu pentru cap. 

2.Comfy look

Ce să porți în sezonul rece: 3 sugestii de ținute cool pentru condiții meteo nefavorabileO ținută relaxată presupune articolele vestimentare în care te simți cel mai confortabil. Dacă vrei să alegi un look comfy, poți purta o pereche de jeans cu un top simplu sau un pulover croit manual. Pentru un plus de confort, alege o pereche de încălțări joase, din piele. Ținutele lejere sunt ideale pentru acest sezon, întrucât îți permit să te simți în largul tău. Desigur, dacă vrei să adaugi un element glam optează pentru accesorii colorate, care să îți scoată outfit-ul din anonimat. 

3.Glam touch

Ce să porți în sezonul rece: 3 sugestii de ținute cool pentru condiții meteo nefavorabileEleganța și feminitatea vor fi mereu calitățile care îți vor scoate ținuta din tiparele banalului indiferent de sezon. Atunci când simți nevoia să porți piese vestimentare deosebite, dar îți este teamă de condițiile meteo nefavorabile, uită de griji și asumă-ți un outfit călduros și plin de glam. Fie că participi la un eveniment special sau pur și simplu te-ai săturat de straturile infinite și plictisitoare de haine, alegerea unei ținute glam este un lucru extrem de ușor de făcut. Pentru asta ai nevoie de o pereche de încălțări cu toc și accesorii bine alese. Culorile și imprimeurile deosebite îți pot aduce mult doritul glam touch. 

Chiar dacă temperaturile scăzute te fac să alegi cele mai simple elemente vestimentare, asta nu înseamnă că nu le poți combina așa fel încât să obții un look special. Încearcă mereu să combini multe straturi de haine pentru a îți păstra căldura corpului. Este foarte important să ai mereu extremitățile corpului acoperite, pentru a evita frigul și, implicit, răceala. Caută să alegi piese vestimentare fabricate din materiale călduroase, cum ar fi lâna sau cașmirul.  

 

 

Ultima oră

Comentariul meu