video foto - moment emoţionat în catedrala din sibiu; aproape 100 de sibieni îndureraţi la slujba pentru victimele "colectiv"

Aproape o sută de sibieni s-au strâns miercuri seara, înfruntând ploaia şi temperatura de doar 6 grade, în Piaţa Mare, unde au aprins lumânări în memoria victimelor din incendiul de acum patru ani, din clubul „Colectiv” din Bucureşti. După ce au mărşăluit în tăcere şi durere prin centrul Sibiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, sibienii au participat la slujba oficiată de un sobor condus de Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza.

Mesajul sibienilor către cei de la „Colectiv”: „Nu v-am uitat!”

În Piaţa Mare din centrul Sibiului stau scrise mesaje către cei care au supravieţuit din „Colectiv” şi către cei care şi-au pierdut pe cineva drag: „Nu v-am uitat!

video foto - moment emoţionat în catedrala din sibiu; aproape 100 de sibieni îndureraţi la slujba pentru victimele "colectiv"

Slujbă la Sibiu pentru victimele „Colectiv”

Aproape o sută de sibieni au asistat miercuri seara, la slujba de pomenire a victimelor incendiului din clubul „Colectiv”, oficiată de ÎPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului şi un sobor alcătuit din 12 preoţi în Catedrala Mitropolitană. Printre preoţi s-a numărat şi preotul Constantin Necula.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu