foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detalii

Mai sunt două săptămâni până la marea deschidere a primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Promenada Sibiu își așteaptă cu brațele deschise clienții, dar și cu o mulțime de oferte promoționale.

Peste 150 de brand-uri în Promenada Sibiu
Peste 150 de brand-uri, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, la bijuterii și produse de beauty, și până la restaurante, deschide magazine în locația de la Sibiu.

Odată cu deschiderea noului centru comercial, și anume în data de 14 noiembrie, sibienii vor putea face cumpărături, vor putea petrece timp liber alături de prieteni, vor avea posibilitatea să își savureze cafeaua preferată și să mănânce pe săturate la unul dintre cele 20 de restaurante.

Printre restaurentele care se deschid în mall amintim: KFC, 3F, Burger House, City Burger, Chopstix, Hug the plate, Mesopotamia, Noodle Pack, Spartan și Salad Box. Când avem poftă de ceva dulce, putem merge, din 14 noiembrie, la Bubble Waffles și Mara Mura. De asemenea, se deschid noi cafenele la Sibiu: Starbucks, Tucano, Kafune, Take 5 Coffee, Filicori și Narcoffee Roasters.

Cei care vor să fie în pas cu moda vor avea la dispoziție zeci de magazine de fashion, precum: Bershka, Bigotti, Buzz, Gatta, Guess, H&M, Hervis, Jolidon, LC Waikiki, Mango, Massimo Dutti, Mohito, New Yorker, Parfois, Pull&Bear, Reserved, Sinsay și multe altele. foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detalii

La Promenada Sibiu veți găsi și produse de înfrumusețare, dar și pentru sănătate, la următoarele locații: Cupio, dm Drogerie Markt, Douglas, Gerovital, MAC, Sephora, Yves Rocher și multe altele. Nu au fost uitate nici necuvântătoarele, căci pentru ele se va deschide un Pet Shop, și anume Animax.

O locație mult așteptată de o mulțime de sibieni este Cărturești. Din 14 noiembrie, găsim librăria și la Promenada Sibiu.

Cum au fost amenajate magazinele
La demisol, se vor deschide două magazine, Animax și 5asec. Tot acolo, adică la etajul -1, dar și la etajul -2, există o parcare subterană, disponibilă pentru 1.200 de mașini. foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detalii

La parter (etaj 0), găsim magazine precum ZARA, H&M, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, Mohito, New Yorker, Reserved, dar și hypermarketu-ul Kaufland. foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detalii

La etajul 1, vom avea tot magazine de fashion, printre care Sinsay, CCC, Amely, Hervis, Buzz, Benvenuti, LC Waikiki și 4F. foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detaliiLa etajul al doilea, se va deschide CINEGOLD, dar și zona de mâncare. foto mall-ul de la sibiu se deschide în 14 noiembrie - cum sunt amplasate magazinele și alte detalii

Oferte promoționale la deschidere
Salad Box vine cu o ofertă la deschidere: clienții primesc o limoandă gratis. La Yves Rocher sibienii vor primi o reducere de 50%, iar la Sport Vision, Marylin, Gatta și Buzz, aveți reduceri de 20%. De asemenea, Bubble Waffles va introduce oferta 1+1 gratis, iar la 3F sunt prețuri speciale la „Cola Meal”.

Vezi aici pe unde se face accesul auto, dar și al pietonilor, în Promenada Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu