primăria înființează un nou serviciu - se ocupă de administrarea infrastructurii sportive

Serviciul Public ”Administrare baze sportive și de agrement” este noua structură din cadrul Primăriei Sibiu care se va înființa din data de 1 noiembrie. Viitorul nou Serviciu se va ocupa de administrarea bazei sportive a județului și va avea un director ce va ocupa postul prin concurs.

Serviciul va avea ca atribuții principale administrarea, exploatarea, amenajarea și întreținerea stadioanelor aflate în proprietatea municipiului Sibiu, a terenurilor de sport secundare, administrarea zonei de agrement constituită pe structura Lacului Binder, a complexului sportiv Skatepark și a altor zone de agrement aflate în proprietatea municipiului.

Astrid Fodor, inițiatorul proiectului de înființare al Serviciului, argumentează necesitatea acestuia prin faptul că în Sibiu se desfășoară numeroase activități sportive care acoperă o gamă variată de sporturi care se adresează sportivilor de performanță, dar și publicului larg.

Pentru buna desfășurare a unor astfel de activități sunt necesare acțiuni de modernizare, dar și o bună gestionare și administrare a infrastructurii sportive publice a municipiului Sibiu, pentru care există o cerere puternică din partea populației.

Administrarea, coordonarea și gestionarea bazelor sportive și de agrement din patrimoniul municipalității se poate realiza în mod eficient și cu eficacitate în condițiile în care există o structură specializată care să aibă ca scop sprijinirea activității sportive și în final să crească numărul de participanți la acest tip de activități care se desfășoară în municipiul Sibiu etc.

 

Ultima oră

Comentariul meu