fc hermannstadt joacă marți în optimile de finală ale cupei româniei

În faza optimilor de finală ale Cupei României, FC Hermannstadt va înfrunta marți seară pe C.S. Mioveni, liderul Ligii a II-a. Meciul are loc pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, începând cu ora 18:15.

Pentru această partidă, antrenorul principal al echipei, Eugen Neagoe, nu se bazează pe serviciile fundașului Kevin Rimane, încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul din faza precedentă a Cupei României. Echipa sibiană vine după o înfrângere în campionat cu 0-4 în fața celor de la FCSB, în timp ce gazdele de la Mioveni au pierdut cu 0-2 contra celor de la Farul Constanța în ultima etapă din Liga a II-a.
,,Ne dorim să mergem mai departe. Vom face tot ce ține de noi să fim pregătiți marți seara ca să mergem în următoarea fază a Cupei României. Dacă reușim să trecem de Mioveni, asta nu înseamnă că suntem formidabili. Vine alt meci important contra celor de la Gaz Metan, apoi Viitorul. Toate jocurile sunt importante! O echipă care se respectă trebuie să aibă multe jocuri în care nu pierde și marchează goluri.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu