razie în târgul obor – doi vânzători cu marfă „fake” ridicați de polițiști
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni au luat cu asalt Târgul Obor din Sibiu, duminică. Doi vânzători au ajuns la secție, după ce au expus spre vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte „fake”. Marfa celor doi a fost confiscată.

„În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Galați și o femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată în Netuș, care aveau expuse și ofereau spre vânzare produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ambele persoane au fost conduse la sediul poliției iar produsele oferite spre vânzare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauza s-au întocmit dosare penale de constatare în flagrant a infracțiunii de contrafacere conform art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Cercetările în aceste dosare continuă.

Ultima oră

Comentariul meu