foto capcană pe strada semaforului. un canal stă fără capac de aproape o lună

Dacă aveți drum pe strada Semaforului, fiți cu băgare de seamă, mai ales pe timp de noapte. Exact lângă o trecere de pietoni, o gură de canal fără capac ”așteaptă” victime.

Canalul este neacoperit de aproape o lună. Deși un sibian a semnalat acest lucru pe Sibiu City App în data de 8 octombrie, nimeni nu a făcut ceva în acest sens.. răspunsul automat l-a informat că reclamația sa a fost preluată….și cam atât.

foto capcană pe strada semaforului. un canal stă fără capac de aproape o lună

”Sesizarea am făcut-o în data de 8 octombrie, dar canalul era așa de mai bine de o săptămână. Au pus o bandă roșie în jur, dar cam atât, iar banda oricum a fost ruptă. Este periculos, pentru că acel canal este exact lângă o trecere de pietoni, lângă magazinul Profi. Dacă cineva nu se uită în jos, sau un copil de exemplu, pot cădea foarte ușor acolo și să se rănească serios”, spune sibianul care a semnalat problema.

foto capcană pe strada semaforului. un canal stă fără capac de aproape o lună foto capcană pe strada semaforului. un canal stă fără capac de aproape o lună

Deocamdată canalul este tot fără capac, așa că, acum că sunteți înștiințați și ajungeți prin zonă, aveți mare atenție unde puneți piciorul!

 

Ultima oră

Comentariul meu