video - fc hermannstadt capotează cu 0-4 cu fcsb. neagoe a criticat dur jucătorii

FCSB s-a impus, sâmbătă, în fața lui FC Hermannstadt, cu scorul de 0-4, în etapa 14 din Liga 1. Sibienii au făcut un meci prost, iar jocul echipei lui Neagoe a fost unul anost.

FCSB a deschis scorul partidei, în minutul 39, prin golul marcat de Florinel Coman. Mingea a ajuns la Coman, după ce Vână a executat un corner, iar Chorbadzhiyski a trimis mingea în careu. Cinci minute mai târziu, Adrian Popa a înscris al doilea gol al meciului, din pasa cu călcâiul a lui Florinel Coman. În minutul 51, același Florinel Coman a marcat pentru 3-0, ajungând la pasa lui Ionuț Panțâru. Harlem Gnohere a dus scorul la 4-0, în minutul 72, finalizând faza începută de Florinel Coman.

Neagoe a atacat dur jucătorii
„Am primit goluri pe niște greșeli de juniori. E jenant să te prezinți așa în Liga 1 și să mai ai și pretenții. E rușinos tot ce s-a întâmplat. Sigur, poți pierde un joc, dar nu în maniera asta.
La maniera în care se prezintă jucătorii, mai vin 10 antrenori și tot așa rămân. N-au mai marcat un gol de 10 etape sau câte au trecut. E rușinos! Pentru mine este rușinos. Îmi treceau foarte multe prin cap în acel moment. Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă. Vom vedea ce putem scoate. Le-am și spus, ne vom despărți de foarte mulți în iarnă dacă eu rămân aici. Fotbalul e un sport, dar totdeauna câștigă cei puternici. Așa trebuie să fie și în echipa noastră. Nu să ne mulțumim că avem salariu, că facem poze în week-end, că ne văd prietenele și soțiile la televizor. Exact asta le-am spus și lor în cabină. Nu e niciun secret”, a declarat antrenorul Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

YouTube video

FC Hermannstadt:
Cristiano – Tătar, Viera, Stoica, Opruț – Dalbea (Debeljuh 56), Romario – Voda (Dumitriu 32), Caiado (Petrescu 46), Joalisson – Yazalde

FCSB:
Bălgrădean – Panțîru, Cristea, Chorbadzhiyski, Crețu – Oaidă (Soiledis 82), Popescu, Vînă (Moruțan 46) – Coman, Gnohere (Hora 77), Popa

În clasamentul Ligii 1, FCSB ocupă poziția a cincea, cu 21 de puncte, iar FC Hermannstadt se află pe locul 12, cu 12 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu