weekend atractiv la sibiu - petreceri și multă distracție în oraș

Începe probabil ultimul weekend călduros din această toamnă, pentru că de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea. Așa că e de profitat din plin de cele două zile libere. Va fi frumos atât în aer liber, cât și la evenimentele organizate în oraș. 

Halloween-ul pică la mijlocul săptămânii viitoare, așa că este sărbătorit în avans. La Cotton Pub, sâmbătă, va fi super petrecere. Invitați speciali sunt Flamingo Boys și Flamingo Girls, așa că incendiar este puțin spus despre atmosfera ce va fi acolo. DJ Cipi Hampu și MC Rosso se vor asigura și ei de acest lucru, așa că faceți o rezervare cât mai curând la numărul de telefon 0752 268 866.

weekend atractiv la sibiu - petreceri și multă distracție în oraș

Finalul de săptămână va aduce la Sibiu, la Librăria Humanitas, poeți din 16 țări la Festivalul Internațional de Poezie „Poets in Transylvania”. Poemele vor fi citite în limba originală – traducerile în engleză și în română vor fi proiectate pe ecran & vor fi disponibile în antologia Festivalului.Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Frankenstein: Creatura lui Mary” este spectacolul regizat de bolivianul Diego Aramburo pentru copiii de peste 12 ani. Se va juca la Teatrul Gong vineri și sâmbătă de la ora 18. Detalii AICI Accesul publicului la oricare din cele două reprezentații se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este 9 lei, tarif unic.

weekend atractiv la sibiu - petreceri și multă distracție în oraș

Festivalul de Film Nordic” aduce la Sibiu cele mai bune producții din toate cele cinci țări nordice: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia, producții premiate la festivaluri importante de profil din lume. Toate proiecțiile vor fi subtitrate atât în limba română cât și în limba engleză. Detalii AICI.

Atelierul de…Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong. Ediția de la ora 10 este pentru copiii între 4 și 9 ani, iar cea de la ora 12 pentru cei între 6 și 10 ani. Durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu este spectacolul ce se joacă la Teatrul Gong sâmbătă și duminică de la ora 11. Este recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

weekend atractiv la sibiu - petreceri și multă distracție în oraș
Foto Arhivă

O personalitate marcantă a romantismului german- Clara Josephine Schumann- este adusă în atenția publicului. Celebra pianistă este celebrată printr-un concert în Sala Oglinzilor de la Sediul FDGR. Concertul va începe duminică, de la ora 17.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu