accidentul teribil de la bradu - soția șoferului înecat în olt, mesaj emoționant pe facebook

Accidentul îngrozitor de la Bradu s-a soldat cu un mort și un rănit grav. Râuri de lacrimi curg astăzi din ochii familiei îndoliate. Alex, tânărul găsit înecat în râul Olt, a lăsat în urmă o soție minunată și iubitoare.

Alex este tânărul de 27 de ani care, după ce cabina TIR-ului în care se afla a luat foc la Bradu, a sărit în râul Olt, fiind găsit, după multe ore de căutări, decedat. Acestea venea din Austria și avea descărcare la Ploiești.

Tânărul era căsătorit de șapte luni și lucra ca șofer de TIR pentru a strânge bani pentru casă. În urma tragediei, soția lui a postat, pe Facebook, un mesaj sfâșietor.

„Bună dimineața, iubire. Mă pregătesc să vin după tine, să te aduc acasă. Toată noaptea ai fost lângă mine, două ore m-am odihnit, dar mă simt odihnită ca atunci când dormeam la tine în brațe, te iubește mult zâna ta, prințul meu. Ai fost îngerul meu păzitor de șapte luni soțul meu, iubitul meu ai fost cel care mi-a facut zilele cât mai fericite, iar acum te-ai dus la îngeri mult prea devreme. Știu că de acolo de Sus vei avea grijă de mine și de copii în continuare. Te iubește mult zâna ta, așa îmi spuneai”, a scris soția lui Alex, pe Facebook.

Detalii despre accident AICI.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu