taximetrist mustrat de un polițist la aeroportul sibiu - "te amendez dacă nu iei clienții"

Aroganța taximetriștilor de la Aeroportul din Sibiu este deja recunoscută nu doar între sibieni, ci deja e dusă vestea și printre turiști. Și nici că se sinchisește cineva să îndrepte lucrurile, ci dimpotrivă, parcă își doresc să fie cât mai ”neserviabili” cu putință. A demonstrat-o din nou un taximetrist, în noaptea de marți spre miercuri, când a refuzat o cursă pe motiv că e prea scurtă. Dar, un polițist aflat în zonă a luat atitudine. 

Toată întâmplarea a fost scrisă pe Facebook de un bărbat care a asistat la întreaga scenă. Taximetristul a refuzat clienții pe motiv că de la Aeroport, la hotel Continental, cursa ar fi fost prea scurtă. Un polițist care se afla acolo și a auzit discuția l-a somat pe taximetrist să accepte cursa, pentru că nu avea niciun motiv să nu o facă. Dar, ce se întâmplă cu clienții care nu au un astfel de ”noroc”?

„Buna dimineata! Vreau sa il felicit pe un coleg de-al dumneavoastra de la Sibiu, care azi noapte, in jurul orei 02:30-03:00, a fost la aeroportul din Sibiu. Atunci a aterizat zborul Wizz Air care vine de la Londra. Eu cu sotia si copiii eram afara, asteptam un prieten sa vina sa ne ia de la aeroport si am asistat la o discutie care mi-a facut “ziua” (chiar daca era noapte?) mai frumoasa. O familie care a calatorit cu noi s-a dus la primul taximetrist care era la coada sa ii duca pana la hotelul Continental din centrul Sibiului iar acesta i-a refuzat deoarece cursa era prea mica. Si atunci a intervenit politistul iar discutia a fost ceva de genu:

Politist: “De ce nu i-ai luat pe domnii?”
Taximetrist: “Pentru ca merg pana la Continental”
P: “Si ce daca merg pana la Continental ?! Ce zici daca iti dau eu 500 (cred ca s-a referit la amenda ??) E mai bine ? Pune mana si du-i pana unde doresc si te intorci inapoi daca vrei
T: “ Ok….
P: “ Domnilor mergeti acolo, ca va duce” (s-a adresat politistul persoanelor care tocmai ce au fost refuzate)
T: ?
Felicitari, domnule politist !????????” este povestea scrisă pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Aiurea….militian! Sa ne intelegem…politia nu ma poate obliga sa iau pe nimeni!….ca era cursa prea scurta…e alta poveste…toti Taxetristii viseaza la cursa vietii!???

  2. IN sfârșit un articol despre realitatea tragică de la aeroportul Sibiu. Cand oare vor realiza autoritățile resppmresponsabile că agonia orașului este grav afectată de ceea ce fac asa-zișii taximetriști acolo? Am vazut situația de multe ori, am vazut si pasivitatea firmelor de pază. Pot depune oricând mărturie. Stiu ca nu voi fi contactat de nimeni.