foto motociclist rănit într-un accident la sibiu - a fost lovit de o mașină
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Trafic îngreunat în zona străzii Vasile Aaron din Sibiu. În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident. Un motociclist a fost rănit.

De vină pentru producerea accidentului este o sibiancă de 21 de ani, care nu a acordat prioritate în intersecție. „O sibiancă în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Șureanu, a pătruns în intersecția cu strada Vasile Aaron fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar spre strada Ștefan cel Mare de un bărbat a cărui identitate nu s-a stabilit încă”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto motociclist rănit într-un accident la sibiu - a fost lovit de o mașină
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, în municipiul Sibiu, strada Șureanu. S-au acordat îngrijiri medicale motociclistului, un bărbat de aproximativ 27 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și politraumatizat”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul în zonă este îngreunat.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Faptul ca motociclistul avea in jur de 100 km/h la ora inseamna ca circula regulamentar, fata chit ca avea stop, s-a oprit si a observat ca poate sa treaca, ca motociclistul a intrat in depasire cu o viteza destul de mare nu s-a mentionat si ca ea putea sa treaca linistit pe acolo ca era timp sa iese de pe strada aia. Si faptul ca ea nu a iesit nici un metru dupa stop iar nu s-a mentionat, cam peste multe lucruri s-au sarit si s-a aruncat vina exact pe fata aia.