ce s-a întâmplat cu șoferul care a zburat prin geam în olt în accidentul de pe dn1 - detalii noi despre tragedie

Traficul pe DN1 în zona Bradu a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 14:20, după ce de la ora 6 a fost blocat total în urma unui accident deosebit de grav. Un tânăr de 27 de ani ce a căzut în Olt este căutat încă de scafandrii de la ISU. Cum a ajuns tânărul în apă nu este încă sigur, da anchetatorii merg pe două ipoteze.

VEZI AICI DETALII DESPRE PRODUCEREA ACCIDENTULUI

În momentul în care TIR-ul a lovit capul de pod și a luat foc, era condus de un șofer de 33 de ani din București. Pe locul din dreapta se afla cel de al doilea șofer, de 27 de ani, tot din București. Acesta este de negăsit din momentul accidentului. Este căutat în Olt de scafandrii de la ISU Hunedoara, Dolj, Cluj și Constanța.

YouTube video

Anchetatorii au două ipoteze despre cum tânărul de 27 de ani a ajuns în râu: cei doi șoferi tocmai se schimbaseră în Bradu, iar acesta se afla pe locul din dreapta, fără centură și a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului. A doua ipoteză ar putea fi că acesta, în încercarea de ieși din cabină, a căzut în râu. Cabina TIR-ului era suspendată peste pod, iar afară era noapte.

TIR-ul venea din Austria și transporta produse lactate. Cei doi șoferi făcuseră pauză la Bradu și s-au schimbat la volanul autotrenului. Urmau să ajungă în Ploiești, unde marfa trebuia descărcată la unul din magazinele Lidl.

Cei de la ISU au reușit să ridice capul tractor în jurul orei 14, iar în continuare se curăță drumul.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu