video - un puștan din sibiu a dat pe spate toți chefii bucătari - a gătit demențial la "chefi la cuțite"

Natanael Toma este un băiat de doar 16 ani. În ediția de luni seara a emisiunii ”Chefi la cuțite„ a făcut senzație cu un desert realizat după o rețetă proprie. Mai impresionantă însă este povestea tânărului are după orele de la liceu lucrează într-un restaurant.

Natanael este din localitatea Bradu. Deși are doar 16 ani, după ce a intrat la liceu în Sibiu, a decis să se mute aici. Și-a luat un job, iar după orele de la școală merge la muncă. ”Seara ajung acasă, îmi gătesc, fac curat, îmi spăl hainele. Temele le mai fac în pauze la școală. De joacă, cine mai are timp de joacă?”, le-a spus Natanael celor trei chefi.

Tânărul le-a povestit lui Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea că provine dintr-o familie numeroasă, cu puține posibilități materiale. ”Suntem 7 frați, iar eu sunt cel mai mic. De la 10 ani mă trezeam la 4 dimineața ca să merg la oi. La Sibiu lucrez într-un restaurant ca ajutor de bucătar. Fac deserturi, platouri, ajut în sală. Visul meu este ca la 20 de ani să ajung chef”.

Natanael și-a spus povestea după ce a ajuns în fața chefilor. Le-a gătit un desert- mousse din urdă cu ciocolată. Dar, a adăugat și leuștean și chilli, ceea ce i-a dat un gust aparte. ”În copilărie brânza era mâncarea de bază, de asta am ales urda. Iar ciocolata era ceea ce mi-aș fi dorit să mănânc, așa că m-am gândit să le combin”, a explicat Natanael rețeta aleasă.

YouTube video

Sibianul a primi la final trei cuțite și a spus că ar vrea să facă parte din echipa lui chef Bontea.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu