copil lovit pe zebră la sibiu – șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului
FOTO: arhivă

Un băiat din Sibiu, în vârstă de 11 ani, a fost lovit de o mașină în timp ce trecea strada pe zebră. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit la scurt timp de polițiști.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 14,45, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-au prezentat un minor în vârstă de 11 ani, însoțit de părinți, copilul declarând că, în jurul orei 14,20, a fost victima unui accident rutier produs de către un șofer care a părăsit locul faptei”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Copilul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că, în jurul orei 14,20, pe strada Cibinului din municipiul Sibiu, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate și a acroșat un copil în vârstă de 11 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni amplasată la intersecția cu strada Târgu Fânului. Imediat după producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea.

În jurul orei 16,00, conducătorul auto a fost identificat la domiciliul său din municipiul Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, acesta declarând că nu a sesizat că l-ar fi acroșat pe minor, din acest motiv continuându-și deplasarea.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. nu stiu de ce nu se monteaza benzi ptr viteza ls trecerile de pietoni nesemaforizate.e un haos total.toti se grabesc si acum sunt foarte multi copi expusi accidentelor!! costa atat de mult?.? locuiesc pe o strada foarte circulata si abia opresc la trecerea de pietoni.!!!nu semafor nu benzi nu semne iluminate!!!! nimic