bebeluș mort la brezoi în vâlcea - a fost găsit într-o găleată
FOTO - Arhivă

Caz șocant la Brezoi, județul Vâlcea. Polițiștii au descoperit, în apartamentul unei femei, cadavrul unui nou-născut. Bebelușul mort era ținut într-o găleată și acoperit cu haine.

Polițiștii din Brezoi, județul Vâlcea, au fost sesizaţi de către un doctor că la spital a ajuns o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”. Medicii au constatat că femeia născuse recent și au trimis-o urgent la un spital din Vâlcea unde a fost operată.

„La data de 18 ocombrie 2019 polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, jud. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

În lipsa nou-născutului, anchetatorii au făcut mai multe verificări, stabilind că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament al iubitului ei, plecat la muncă în străinătate.

Când au intrat în apartament, anchetatorii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băiețel nou-născut, într-o găleată.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

 

Ultima oră

Comentariul meu