se deschide primul mall din sibiu - cum se face accesul auto și pietonal la promenada sibiu

Promenada Sibiu se deschide în mai puțin de o lună. Muncitorii lucrează de zor, iar centrul comercial de la Podul Gării își schimbă fața de la o zi la alta.

Începând cu data de 14 noiembrie, sibienii sunt așteptați la shopping. Fie că vor să își cumpere articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau bijuterii, fie că vor să mănânce sau doar să petreacă timpul liber alături de cei dragi, vizitatorii vor avea de unde să aleagă.

Pe unde intrăm în mall
Vizitatorii Promenada Sibiu vor avea la dispoziție mai multe căi de acces, în funcție de modalitatea prin care aleg să ajungă.

Dacă vor sosi cu automobilul, accesul la parcarea subterană (aproape 1.200 de locuri de parcare) se va face prin 3 laturi, astfel: din bulevardul Coposu și din strada Socului, iar ieșirea se va realiza prin strada Socului și strada Fabricii. Cei care doresc să meargă cât mai aproape de zona de entertainment vor putea urca până în parcarea supraterană (aproape 400 de locuri de parcare), tot prin bulevardul Coposu (atât pentru intrare cât și pentru ieșire).

Concomitent, accesul pietonal este amplasat pe fațada nord-vestică, paralel cu Podul Garii. O a doua cale de acces pietonal va fi prevăzută pe fațada opusă, sud-est, ce corespunde străzii Fabricii, cu intrare din sensul giratouriu nou creat în fața Policlinicii.

Când sunt gata lucrările de la Mall
Promenada Sibiu se va deschide pe 14 noiembrie, astfel că întreaga echipă din spatele proiectului depune toate eforturile pentru ca lucrările să respecte calendarul. Reprezentanții centrului comercial acordă o atenție sporită condițiilor de confort și securitate, astfel încât în ziua deschiderii să își întâmpine vizitatorii așa cum se cuvine.

Ultima oră

Comentariul meu