foto doi locuitori noi la zoo sibiu: o vidră și un crocodil de trei metri

Din această săptămână Grădina Zoologică are doi locuitori noi: o vidră în vârstă de 10 ani și un crocodil în vârstă de 20 de ani, având o lungime de trei metri.

Cele două animale au fost achiziționate de la Grădina Zoologică București  cu suma de 12.500 de lei și s-au alăturat celor 260 de animale din 63 de specii prezentate vizitatorilor în Zoo Sibiu.  foto doi locuitori noi la zoo sibiu: o vidră și un crocodil de trei metri foto doi locuitori noi la zoo sibiu: o vidră și un crocodil de trei metriPrimăria Sibiu investește în continuare și în adăposturile animalelor găzduite de Zoo Sibiu. În această toamnă s-au finalizat lucrările de amenajare a unui nou adăpost pentru zebre și struți și un altul pentru urși, investiții ce depășesc 1,8 milioane de lei, fonduri din bugetul local. foto doi locuitori noi la zoo sibiu: o vidră și un crocodil de trei metri
Atunci când vizitați Zoo Sibiu nu uitați de aplicația Virtual Guide – Sibiu Zoo, descărcabilă gratuit din Google Play și App Store, un ghid în lumea frumoasă a animalelor sălbatice.

Ultima oră

Comentariul meu