spectacolul sibian „cui i-e frică de virginia woolf”, sold out la festivalul național de teatru

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 20:30 și duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 18:30, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, în cadrul Festivalului Național de Teatru, unul dintre cele mai noi spectacole din repertoriu: „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, regia Andrei și Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica.

Cui i-e frică de Virginia Woolf?
Cui i-e frică de relațiile familiale? Cui i-e frică de relațiile conjugale? Cui i-e frică de femei și bărbați prea obosiți de viață? Cui i-e frică de amabilitățile de suprafață? Cui i-e frică de sinceritate? Cui i-e frică de jocuri „nevinovate”? Cui i-e frică de Martha și George? Sau de musafirii lor, Nick și Honey, care nici măcar nu bănuiesc ce noapte îi așteaptă? Cui i-e frică de mame și de tați? Sau de fiii absenți? De întâlnirile nocturne înecate în alcool? Sau de replicile incisive care mușcă din tine, „până la măduvă”? Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, de Edward Albee, îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu și Alin Turcu.

La Sibiu, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” se va juca pentru ultima dată în acest an sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la TNRS – Sala Mare. Informații pe larg despre programul de spectacole și bilete online, zero comision, pe site-ul oficial al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

A 29-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019, director: Marina Constantinescu.
Motto-ul acestei ediții: Teatrul, clipa magică a istoriei
Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti
Producători: UNITER – Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti
Partener: Institutul Cultural Român
Sponsori: HelpNet, MOL România, DEDEMAN, Domeniile Blaga
Toate informațiile: www.fnt.ro
Bilete la spectacole: www.mystage.ro

Ultima oră

Comentariul meu