amendă de 1.300 de lei și permis suspendat pentru un sibian care a băut o „gură” de bere
FOTO: arhivă

Pe parcursul zilei de joi, polițiștii sibieni  au desfășurat  ample acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere care se petrec în zona trecerilor la nivel cu calea ferată din judeţul Sibiu. În urma acestor acțiuni, un sibian a fost amendat usturător și a rămas și fără permis.

Alcoolemie de 0,06 și amendă de 1.300 lei
„În zona staţiei CF Sibiu-Călători, polițiștii au depistat un conducător auto, în vârstă de 54 ani, din municipiul Sibiu, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,06 mg/l  alcool pur  în aerul expirat”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar complementar s-a dispus măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Prin satele din jurul Sibiului sint pline de tractoristi ( Alcolisti ) fără permis de conducere care merg cu tractorul la circiuma
    Pe această categorie de conducatori nu îi vede Poliția!!!

  2. Pe cei ce umbla cu Tractoare nu îi mai amendează nimeni, pe aceștia nu îi vede Poliția !
    Majoritatea nu au permis pentru nici o categorie și sint tot timpul rupți de beți și conduc Tractoare neînmatriculate și fără să aibă asigurare și ITP
    Pe aceștia nu îi vede Poliția !
    Conduc tractoare de sute de cai cu remorci de zeci de tone fără să dețină permise de conducere.!