sibiul se pregătește de crăciun - cu zeci de mii de luminițe și un brad impresionant
Foto Arhivă

Deși temperaturile din aceste zile se apropie de cele de vară, nu mai e foarte mult până când la Sibiu va fi inaugurat Târgul de Crăciun și vor fi aprinse luminile de sărbători. Așa că cei însărcinați să se ocupe de aceste lucruri au început deja instalarea ghirlandelor luminoase. 

SC Energotehnica, firma care gestionează iluminatul public din Sibiu, a început instalarea iluminatului de sărbători, conform atribuțiilor incluse în contract. Prima locație unde sunt instalate luminițele este bulevardul Vasile Milea.

În paralel va începe în următoarele zile și montarea iluminatului de sărbători în centrul istoric, mai ales în Piața Mare, pentru a fi pregătit în 15 noiembrie de inaugurarea Târgului de Crăciun.

Anul acesta bradul din Piața Mare va fi unul spectaculos, decorat cu mii de luminițe. CITEȘTE AICI DESPRE EL 

”Iluminatul de sărbători este alcătuit din peste 600 de figurine luminoase pentru stâlpi, peste 2500 de metri de țurțuri și perdele luminoase, mai mult de 5000 de metri de șiruri luminoase, precum și globuri și ghirlande luminoase care vor împodobi bradul de Crăciun din Piața Mare”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii