incendiul de la viile sibiului - o femeie are arsuri pe față și e dusă la spital
FOTO arhivă

Un incendiu a izbucnit, joi, în curtea unui operator economic din Viile Sibiului. Au ars mai multe deșeuri de carton și aparate electrocasnice pe o suprafață de 100 metri pătrați. 

Reprezentanții ISU Sibiu anunță că incendiul s-a manifestat în hala operatorului economic. Acesta a fost lichidat de către pompierii sibieni, în cel mai scurt timp, fără a afecta restul halei. Au ars deșeuri de carton și aparate electrocasnice pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

La fața locului au intervenit 14 pompieri, două autospeciale de stingere și o autospecială de prim ajutor medical calificat Smurd.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de explozia unui recipient sub presiune.

CITEȘTE ȘI: Incendiu în Viile Sibiului. Ard deșeuri de carton

Două femei, ambele de 40 de ani, au fost rănite în incendiu. Una dintre ele a suferit un atac de panică, iar cealaltă are arsuri la nivelul feței. „S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex feminin, o femeie de aproximativ 42 de ani cu atac de panică respectiv o femeie de aproximativ 42 de ani cu arsuri de gradul I la nivelul feței care a fost transportată la UPU Sibiu”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu