foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență”

Câteva șanțuri s-au transformat în tranșee pe strada Țiglari din Sibiu. Și asta din cauză că de aproape două luni nimeni nu s-a gândit să le repare. Mașinile trec, șanțurile se adâncesc și mai tare în fiecare zi, suspensiile suferă. Primăria spune că se rezolvă.

În două locuri de pe strada Țiglari șoferii bombăne încet atunci când trec. Câteva șanțuri care au apărut acolo de mai bine de două luni îi forțează să încetinească și să treacă peste ele sperând să scape cu mașina întreagă. Situația e neschimbată și cine știe cât timp va rămâne așa, ținând cont că cei care sapă drumul pentru diferite lucrări cu greu îl fac la loc.

foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență” foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență” foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență”

”În zonă s-a lucrat pe strada Lacul lui Binder și s-a efectuat o cuplare a canalizării de pe această stradă într-un cămin de pe strada Țiglari, fiind necesară astfel intervenția în carosabil. Direcția Tehnică a transmis o notificare constructorului care va efectua remedierile de urgență”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență” foto - tranșeele de pe strada țiglari - primăria spune că ”vor fi reparate de urgență”

Ce înseamnă ”de urgență” rămâne de aflat, având în vedere că de două luni încoace urgența nu a fost atât de urgentă.

Ultima oră

Comentariul meu