sibian bătut de un taximetrist de la 942 - „mi-a dat doi pumni și mi-a distrus ochelarii”
FOTO: taxi942.ro

Un tânăr din Sibiu a fost bătut, în noaptea de marți spre miercuri, de un taximetrist de la 942. Băiatul s-a urcat în mașină, i-a spus șoferului unde vrea să ajungă și că, înainte de toate, vrea să oprească la un bancomat, deoarece nu avea bani cash la el. În acel moment, taximetristul l-a atacat, crezând că, de fapt, clientul intenționa să nu îi plătească cursa.

Un caz revoltător a avut loc la Sibiu, noaptea trecută, în jurul orei 01.00. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost bătut până la sânge de un taximetrist. Sibianul povestește că tocmai ce ieșise de la muncă, de la Centrul de Afaceri, și voia să meargă în parcul Subarini pentru a se întâlni cu mai mulți prieteni. S-a urcat într-un taxi de la 942 și, fiindcă nu avea bani la el, i-a spus șoferului că dorește să se oprească la un bancomat. În acel moment, lucrurile au degenerat, iar băiatul s-a ales cu o bătaie zdravănă.

„Imediat după ce m-am urcat în taxi, am coborât geamul pentru că am văzut un prieten aflat în apropiere. Prietenul meu voia sa vină și el cu mine. Atunci, taximetristul a început să fie recalcitrant și mi-a spus că a făcut baie și să nu îi deschid eu geamurile de la mașină. Am înțeles că nu este cazul să discut în contradictoriu așa că am închis geamul și am așteptat să vină amicul meu care s-a pus pe bancheta din spate, după care am pornit la drum. Odată ajunși la bancomat, pe Mihai Viteazul, taximetristul mi-a spus că nu poate să aștepte acolo pentru că nu este permisă oprirea și că mai bine mergem la alt bancomat. I-am zis că este în regulă, să oprească unde poate, că o să scot totuși bani de aici. Doar să aștepte acolo, să scot banii și să îi plătesc, pentru că aveam deloc la mine numerar. Când a auzit că nu am bani, nu a mai înțeles nimic din context și mi-a dat direct doi pumni. M-am dat jos și am fugit de lângă mașină, că nu vreau probleme”, povestește victima.

În urma agresiunii, tânărul a rămas cu vânătăi și a început să sângereze. În plus, ochelarii de vedere pe care îi purta, în valoare de aproximativ 300 de euro, au fost distruși.

În tot acest timp, prietenul victimei stătea neputincios pe bancheta din spate. Tânărul spune că în zonă există și camere de supraveghere, astfel că taximetristul poate fi ușor identificat. Din păcate însă, nu a reușit să rețină indicativul mașinii. În dimineața zilei de miercuri, victima a fost și la Poliție, unde a depus o plângere.

Contactat de reporterii Ora de Sibiu, patronul de la 942, Cristi Știucă, spune că nu a auzit nimic despre acest incident. În plus, taximetriștii nu sunt angajați la firma lui, ci doar beneficiază de dispecerat contracost.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Se urmărește denigrarea a taximetriei Mai nou platformele gen unde
    . Altele au fost autorizate pe toate românia. Rog editorul sa postezi sursa..

  2. Cum adica nu sunt angajatii lui, ci doar colaboratori? Firma de taxi ofera un serviciu public si trebuie sa aiba o evidenta clara a angajatilor sai si a curselor pe care le fac. Sa inteleg ca si o persoana dubioasa ar putea fi taximetrist la 942? Cat despre recunoasterea taximetristului daca nu se reuseste identificarea lui prin sistemul de supraveghere performant, se poate cauta suspectul intr-o baza de date care contin fotografi ale tuturor taximetristilor de la 942 dintr-un anumit segment de varsta.

  3. De la Centrul de Afaceri in Subarini? Serios?…ori voi nu stiti sa faceti articole ori ala si a meritat o…